Verken data, lever inzichten en onderneem actie met Tableau AI.

Versnel de besluitvorming en maak repetitieve taken overbodig met Tableau Pulse en Einstein Copilot. Intelligente analytics op schaal.

Bekijk de video Probeer Tableau gratis

MEER INFO OVER DREAMFORCE-HOOGTEPUNTEN

Samengestelde afbeelding met een screenshot van een Tableau Pulse-product, Ambassadors en visuele kunst

Bekijk Tableau AI in actie

Heb je ons gemist bij Dreamforce? Tableau-leiders, productexperts, klanten en communityleden betraden het podium om te praten over data in de AI-revolutie. Blijf op de hoogte van de nieuwste door AI aangestuurde innovaties, waardoor iedereen data gemakkelijker kan gebruiken, verkennen en vertalen naar concrete actie.

Bekijk de keynote

Tableau helpt mensen data te zien, te begrijpen en te vertalen naar concrete actie

Ons analyseplatform verandert de manier waarop mensen data inzetten om problemen op te lossen. Ontdek waarom zowel grote als kleine organisaties op Tableau vertrouwen om meer datagedreven te worden.

Verenigd door data

Het is niet zo dat er maar één manier is waarop je je Tableau-traject kunt versnellen, maar alle wegen naar beter lopen wel via de Tableau-community. Er zijn meer dan een miljoen leden en je komt hier gelijkgestemden tegen die je helpen leren en groeien, en je inspireren, waar ter wereld je ook bent.

Onze community

Het meest uitgebreide en diepgaande analyseplatform ter wereld

Implementeer in de cloud, on-premises of gebruik de systeemeigen integratie van Salesforce CRM. Maak verbinding met al je data met volledig geïntegreerde AI/ML-mogelijkheden, beheer- en datamanagement, visuele storytelling en samenwerking.

Het Tableau-platform

Intuïtieve producten

Wij geloven dat data-analyse moet gaan over het stellen van vragen, niet over je verdiepen in software. Tableau biedt ingebouwde visuele best practices waarmee data grenzeloos verkend kunnen worden zonder de analyseflow te onderbreken. Daarom werken mensen graag met Tableau.

Verken onze producten

Je partner voor het creëren van een datacultuur

Klanten schalen Tableau sneller en breder dan ooit. Als betrouwbare partner kan Tableau organisaties helpen sneller te innoveren, bedrijfsprocessen te verbeteren en hun klanten beter te bedienen. Stimuleer een datacultuur en ontdek hoe je de waarde van je analyse-investeringen kunt benutten met Tableau.

Meer info

Test je skills in de grootste datavisualisatiewedstrijd ter wereld.

Laat zien dat data overal is en stuur een visualisatie in voor het thema van dit jaar: de liefde.

Meer info

Iron Viz

Visualiseer wat je leuk vindt

Meld je vandaag nog aan voor de global qualifier

Aan de slag

Tableau your mind. Elke dag.

Laat de Viz van de dag dagelijks rechtstreeks naar je inbox sturen vanaf Tableau Public, de grootste opslagplaats van datastory’s ter wereld.

 

Benut de volledige kracht van je data met de nieuwste productrelease van Tableau

Nieuw in Tableau 2023.2: Lijnpatronen, berekeningen in meerdere rijen in Tableau Prep, beheerderscontroles voor PAT’s, bewerkbare alt-tekst van visualisaties en de Data Cloud-connector.

Verken de mogelijkheden van 23.2