Utforska data, leverera insikter och vidta åtgärder med Tableau AI.

Snabba upp beslutsfattandet och eliminera repetitiva uppgifter med Tableau Pulse och Einstein Copilot. Intelligent analys i stor skala.

Se demoProva Tableau utan kostnad

LÄS OM HÖJDPUNKTERNA I DREAMFORCE

Bildkomposition med skärmdump av Tableau Pulse-produkt, ambassadörer och visualiseringskonst

Se hur Tableau AI fungerar

Har du saknat oss på Dreamforce? Tableau-ledare, produktexperter, kunder och medlemmar av communityt tog plats på scenen för att prata om data i AI-revolutionen. Uppdatera dig kring de senaste AI-drivna innovationerna som gör det enklare för alla att konsumera, utforska och agera på data.

Se inledningsanförandet

Tableau hjälper människor att se, förstå och agera på data

Vår visuella analysplattform är på väg att förändra hur vi använder data för att lösa problem. Se varför organisationer i alla storlekar anförtror Tableau uppgiften att bli mer datadrivna.

Gemensamt dataintresse

Det finns inga enkla sätt att accelerera din Tableau-resa, men alla vägar går genom Tableaus community. Här har du chansen att komma i kontakt med likasinnade, lära dig, växa och bli inspirerad av våra mer än en miljon medlemmar – var du än är i världen.

Vårt community

Den bredaste, djupaste analysplattformen i världen

Driftsätt i molnet, lokalt eller integrera direkt med Salesforce CRM. Anslut till din data med fullt integrerad AI/ML-kapacitet, kontroll och datahantering, visuell storytelling och samarbete.

Tableau-plattformen

Intuitiva produkter

Vi anser att dataanalys bör handla om att ställa frågor, inte att lära sig program. Med inbyggd visuell bästa praxis erbjuder Tableau obegränsad datautforskning utan att avbryta analysflödet. Därför gillar människor att använda Tableau.

Utforska våra produkter

Din partner för att skapa en datakultur

Kunderna skalar upp Tableau snabbare och bredare än någonsin. Som en pålitlig partner hjälper Tableau organisationer att öka innovationstempot, optimera verksamheten och förbättra kundservicen. Se hur Tableau kan hjälpa dig att förstå värdet av dina analysinvesteringar genom att bygga en datakultur.

Läs mer

Testa dina kunskaper i världens största tävling i datavisualisering.

Visa att data ligger dig varmt om hjärtat och skicka in en visualisering på årets kärlekstema.

Läs mer

Iron-visualisering

Visualisera det du gillar

Delta i den globala kvalificeringen idag

Kom igång

Tableau för effekt. Varje dag.

Få dagens visualisering levererad direkt till inkorgen från Tableau Public, världens största lager med databerättelser.

 

Få ut det mesta möjliga av din data med Tableaus senaste produktversion

Nytt i Tableau 2023.2: Linjemönster, beräkningar med flera rader i Tableau Prep, administratörskontroll för personlig åtkomsttoken, redigerbar alt-text för visualiseringar och Data Cloud-kopplingen.

Utforska funktionerna i 23.2